top of page

Az alumínium redőny előnyei a műanyaggal szemben

Frissítve: 2023. jún. 23.

Napjainkban megnövekedett az igény a különböző árnyékolástechnikai eszközökre. A redőnyök megjelenésüket és funkciójukat tekintve is széles skálán mozognak. Ebben a bejegyzésben összegyűjtöttük az alumínium redőny előnyeit a műanyaggal szemben.

A megfelelő alumínium redőny felszerelése a nyílászárókra hosszú távú befektetés. Akár évtizedekig képes kiválóan árnyékolni az épületet, kiszűrni a zajt és védelmet biztosítani.

A redőnyök beszerelésével energiát és pénzt spórolhatunk meg, képesek az épület energetikai besorolását javítani, hiszen növelik a klíma hatékonyságát, nyáron hűvösen, télen pedig melegen tartják otthonunkat.


Az alumínium redőnyök stabilak, strapabíróak bármilyen időjárási körülmények között. Nem rozsdásodnak, jól bírják az erős napfényt, az esőt és a havat is. A műanyag redőnyöknél kétszer-háromszor több ideig működnek, így a javítási költségeket is megspórolhatjuk.


A redőnyök kiválasztásánál fontos szempont a zajvédelem, az aluredőnyök hangszigetelőek.


Fontos előnye az alumínium redőnynek, hogy beleépíthetők biztonsági rendszerek is, melyek távol tartják az illetéktelen behatolókat.


Az alumínium redőnyök motorizálhatóak, motorokat és vezérléseket szintén találhat a Portos Hungary kínálatából. A motorizált redőnyöknél egy gombnyomással tudjuk irányítani azokat, sőt, akár programozni is lehet őket, hogy a kijelölt időpontban le- és felhúzódjon.

A Portos kínálatában többféle méret érhető el a különböző redőnytípusokból, így garantáltan megtalálhatja az otthonához leginkább illő alumínium redőnyt. Az alumínium redőnyök nagy színválasztékban kaphatók, a műanyag redőnyökkel szemben, melyek idővel kifakulnak, az aluredőnyök színe tartós.


Az alumínium redőnyök ára kicsivel magasabb, mint a műanyagoké, de a minőségbeli különbség és az időtállóság miatt mindenképpen megéri a befektetést.


Ha meggyőzték az alumínium redőnyök előnyei, kérje kivitelezőjétől, hogy a Portos redőnyeit építse be az Önök otthonába!


A Portos Hungary nem gyárt redőnyöket, de az ügyfélszolgálaton készséggel segítenek megtalálni Önnek a megfelelő kivitelezőt!


Keressen minket az alábbi elérhetőségeken:

portos@portos.hu

+36202592885





0 hozzászólás
bottom of page