top of page

Rólunk

Portos Hungary - A redőnygyártók partnere

A Portos Hungary Kft.-t 2009-ben alapítottuk. Cégünk kizárólag árnyékolástechnikai-alkatrész nagykereskedelemmel foglalkozik, ezen belül alumíniumredőny-rendszerek és azok elemeinek értékesítését végzi, a PORTOS™ termékek hivatalos magyarországi értékesítőjeként.

Az általunk forgalmazott alapanyagok minden tekintetben kielégítik a vonatkozó szabványok és jogszabályok előírásait. Célunk, hogy korszerű technológiák alkalmazásával, forgalmazott termékeink magas minőségének biztosításával és a kedvező ár-érték arány fenntartásával egyre növelni tudjuk piaci részesedésünket a szektorban.

A Portos Hungary Kft.-nél folyamatos fejlesztéseket végzünk, működésünk kapcsán fenntarthatósági szempontokat is figyelembe veszünk. 2021 márciusában vettük birtokba új, közel 10000 m²-es vecsési székhelyünket, egy impozáns épületegyüttes formájában. A korábbihoz képest háromszoros raktárkapacitással várjuk vásárlóinkat, állandó készletünk garanciát jelent partnereink számára. Saját tehergépjármű-flottával rendelkezünk, melynek segítségével bármikor biztosítani tudjuk a gyors és hiánymentes kiszolgálást.

bottom of page